- På Alas vis

Brevet från mina systrar!

Brevet från mina systrar!

Hej kära syster!

Hur går det och hur mår du? Det är tomt utan dig, vi saknar din energi otroligt mycket och vi längtar speciellt efter din goda mat.

Men vi vet att du gör storverk där du är, vilket får oss att känna oss lite lugnare. Du har alltid visat så mycket engagemang och driv, därför tvekar vi inte en stund på att du gör ett utmärkt jobb.

Du har talang, passion och en matglädje som få andra har och med det kommer du att gå långt! Gör som du alltid gör när det är något du strävar efter, KÄMPA, ta fram krigaren i dig!

Du är en förebild som strävar efter dina drömmar vilket är oerhört starkt. Vi alla hejar på dig här, även lilla Liah! Vi saknar dig och tänker på dig hela tiden.

Hela familjen håller tummarna och ber om att din dröm ska gå i uppfyllelse. Vi önskar dig stort LYCKA TILL! Vi vet att du kommer att gå långt och det har du redan bevisat många gånger om! Vi är så otroligt stolta över dig! Ta väl hand om dig och ta det lugnt för det kommer att gå bra ska du se.

Vad som än händer är du en vinnare för oss. Vi finns här för dig och älskar dig! Kramar och pussar från dina extremt stolta systrar och mamma.

We love you!

 

 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *