- På Alas vis

Vilken dag!

Vilken dag!

Jag kan med säkerhet säga att jag kommer sova gott inatt. Idag började dagen med två radio intervjuer, ena var till morgon gänget Sveriges Radio Uppland och den andra till Sveriges Radio P2 (kurdisk program).

Sen var jag och killen snabbt över till Arboga för att sen skynda oss tillbaks till Stockholm.

Jag hann även jobba lite på Skatteverkt innan jag drog till dagens roligaste aktivitet, nämligen laga mat med barn på en barnkalas. Vi körde på hederlig tacos men med hemmagjord tomatsalsa, guacamole och tacoskrydda. Det blev väldigt lyckad! 🙂 Skönt tyckte jag för att barn är väldigt ärliga och drar sig inte för att säga till om något inte är gott.

Nu sover vi på riktigt!

God natt :-))

Cook along med Ala :-)

Cook along med Ala 🙂

Tacos på Alas vis :-) Recept kommer snart.

Tacos på Alas vis 🙂
Recept kommer snart.

 

Sörby herrgård utanför Arboga, väldigt fridfullt.

Sörby herrgård utanför Arboga, väldigt fridfullt.

Elinas goda Pinocchio tårta.

Elinas goda Pinocchio tårta.

 

 

 

 

 

 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *